Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 15:52

Εγκαίνια νέου γραφείου Κορίνθου - PFmylifepartners - Ασφάλειες Γεώργιος Τσεκούρας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 06/11/2019 τα εγκαίνια του νέου ασφαλιστικού γραφείου Pf mylifepartners- Ασφάλειες Γεώργιος Τσεκούρας στην Κόρινθο.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά παρευρέθηκαν στο νέο γραφείο πολλοί φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες καθώς και στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, οι οποίοι γέμισαν την ατμόσφαιρα με εγκάρδιες ευχές. Στο πλευρό του κου Τσεκούρα δεν μπορούσε να λείπει φυσικά ο διευθύνων σύμβουλος της Mylifepartners κος Φαραός Περικλής, ο οποίος μέσα από την ομιλία του ευχαρίστησε τον Κο Τσεκούρα καθώς και τους Δουβίκα Πέτρο και Δεδεμπίλη Δημήτριο για την άψογη συνεργασία, τόνισε την σπουδαιότητα της εμπιστοσύνης και της ειλικρίνειας που διέπει όλη την οικογένεια της MLP και δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλη η MLP στηρίζει έμπρακτα το έργο της ομάδας του κου Τσεκούρα.

Ενδιαφέρον φυσικά προκάλεσε η ομιλία του ίδιου του Κ. Τσεκούρα ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και υποσχέθηκε, πιο έτοιμος από ποτέ, να συνδράμει ενεργά στα ασφαλιστικά δρώμενα σε όλη την Κορινθία μέσα από τον επαγγελματισμό που τον διέπει.

 

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου καλύφθηκαν & από το δημοφιλές underwriter.gr

Δείτε την παρουσίαση  Εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 2ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΣΣΑΣ »

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Παναγή Τσαλδάρη 16
121 34, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 211 411 2761  

EMAIL

mylifepartners@mlp.gr

FOLLOW US

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

logo footer